Слободни места во ДСД „Скопје“

Државниот студентски дом „Скопје“- Скопје објавува дека има слободни места во домовите:

Стив Наумов згради 1,  2 и 3 и

Гоце Делчев.

 

Сите заинтересирани можат да се обратат кај управниците на домовите со доставување на фотокопија од индекс и три фотографии.

Сместувањето е по економска цена од 6820 денари.

You may also like...