Нова читална во студентскиот дом Гоце Делчев

Читалната во студентскиот дом „Гоце Делчев“ доби нов, модерен лик благодарение на компанијата „Еуролинк осигурување“ која финансиски го помогна модернизирањето на просторот во кој студентите учат.

 

студентски дом гоце делчев библиотека читална

Читалната е уредена со нов инвентар – маси, столови и библиотека, каде што студентите ќе може во квалитетни услови да ги подготвуваат своите  испити.

студентски дом гоце делчев библиотека читална1

You may also like...