Примени студенти во ДСД „Скопје “-Скопје од прва година на студии за учебната 2017/18 година

Резултати од конкурсот за прием на студенти во ДСД „Скопје“- Скопје  за студиската 2017/2018 година за студентите од прва година.

Резултати на примени бруцоши во ДСД СКопје

You may also like...