Карти за предпремиерата на филмот „КОГА ДЕНОТ НЕМАШЕ ИМЕ“

Премиерата на македонскиот игран филм „Кога денот немаше име“ по  сценарио и  режија на Теона Стругар Митевска продуциран од продуцентската куќа „Сестри и брат Митевски“ ќе се одржи на 07.10.2017  година во кино Милениум.
koga-denot-nemase-ime-1
Се известуваат сите студенти сместени во објектите на Државен студентски дом „Скопје“ -Скопје дека ќе можат да подигнат гратис карти за предпремиерата на филмот кај управникот на Домот со приложување на валидна студентска картичка.

You may also like...