Известување во врска со појадокот во Државниот студентски дом ,,Скопје,,Скопје.

Се известуваат сите студенти, дека почнувајќи од 25.09.2017та година ќе продолжи да се послужува појадокот во сите ресторани на Државниот студентски дом ,,Скопје,,Скопје од 07:30 до 10:30 часот секој ден.

 

 

You may also like...