На менито денес…

Дел од ручекот послужен денес во рестораните на Државен студентски дом „Скопје“-Скопје

Ресторан “Кузман Јосифовски Питу”

image-0-02-04-8fd9aaf566063c03d0ba755778e638b6efbb7a1947b6b797f323b1e6eec9bc11-Vimage-0-02-05-1fd1ed3a6b3f2f85f8b8d2a80db2a2d9deda659f824aec1227f308b7909f4fa3-V

image-0-02-04-d5a963240945d17747b6b54d7ddfdc26b705390f673a86f6e8827f15df011aae-V

Ресторан “Стив Наумов”

2

3Ресторан “Гоце Делчев”5

11

You may also like...