Monthly Archive: март 2018

меморандум општина гази баба

Потпишан меморандум за соработка меѓу Државен студентски дом „Скопје“-Скопје, Општина Гази Баба и деканите од кампусот на универзитетот „Св. Кирил и Методиј“

Директорот на Државниот студентски дом „Скопје“ –Скопје,  Дарио Николовски,  заедно со општина Гази Баба и деканите од кампусот на универзитетот „Кирил и Методиј“ на ден 27.03.2018та година потпиша меморандум за соработка со кој ќе...