Monthly Archive: ноември 2018

46507750_483413002150541_5142940942860288000_n

Потпишан меморандум за соработка со Центарот за развој и кариера ” Колеги & Колешки

Директорот на Државниот студентски дом “Скопје” – Скопје, Дарио Николовски, потпиша меморандум за соработка со Центарот за развој и кариера “Колеги & Колешки”. Во следниот период заинтересирните студенти ќе може да присуствуваат на предавања...

Drzaven Studentski Centar Skopje kolor.ai

Саниран проблемот со топла вода и парно греење во СД “Кузман Јосифовски – Питу”

Ве известуваме дека дефектот со пумпата на мазут и дизните во студентскиот дом „Кузман Јосифовски – Питу” поради што се јави прекин во доставата на топлата вода и парното греење е саниран. На место на...

46503924_480490219109486_2829111003873017856_n

Работна на директорите на ученичките и студентските домови

Работиме на зголемување на партиципацијата од Министерство за образование и наука за ученичките и студентските домови. Ова ќе значи повеќе средства за инвестирање во дотраената водоводна и електрична инсталација, нови инвестирања во внатрешното уредување,...

45700975_477085232783318_9123152346551943168_n

Потпишан меморандум за соработка со Stubrand Macedonia

Воспоставуваме соработка со фирмите што самите студенти ги одбраа. Уште еднаш докажуваме дека нивните потреби се наш приоритет. Директорот на Државниот студентски дом “Скопје” – Скопје, Дарио Николовски, потпиша меморандум за соработка со Напаг...