Потпишан меморандум за соработка со Stubrand Macedonia

Воспоставуваме соработка со фирмите што самите студенти ги одбраа. Уште еднаш докажуваме дека нивните потреби се наш приоритет. Директорот на Државниот студентски дом “Скопје” – Скопје, Дарио Николовски, потпиша меморандум за соработка со Напаг – Национална асоцијација на престижни академски граѓани односно Stubrand Macedonia. Преку оваа асоцијација, односно компаниите во нејзината мрежа, ќе работиме студентите да добијат повеќе бенефиции во различни области.

45630249_477085279449980_3381022367357599744_n

You may also like...