Daily Archive: ноември 15, 2018

46503924_480490219109486_2829111003873017856_n

Работна на директорите на ученичките и студентските домови

Работиме на зголемување на партиципацијата од Министерство за образование и наука за ученичките и студентските домови. Ова ќе значи повеќе средства за инвестирање во дотраената водоводна и електрична инсталација, нови инвестирања во внатрешното уредување,...