Работна на директорите на ученичките и студентските домови

Работиме на зголемување на партиципацијата од Министерство за образование и наука за ученичките и студентските домови. Ова ќе значи повеќе средства за инвестирање во дотраената водоводна и електрична инсталација, нови инвестирања во внатрешното уредување, отплата на затекнатите долгови и ново опремување. На оваа и други теми разговараа директорите на студентските и ученичките домови со министерот за образование и наука Арбер Адеми, заменик министерот Петар Атанасов, како и претставници од кабинетите на премиерот на РМ, министерството за финансии и министерството за информатичко општество.

46375016_480490142442827_1626746127812395008_n 46459425_480490192442822_3328091714387705856_n

You may also like...