Daily Archive: ноември 21, 2018

46507750_483413002150541_5142940942860288000_n

Потпишан меморандум за соработка со Центарот за развој и кариера ” Колеги & Колешки

Директорот на Државниот студентски дом “Скопје” – Скопје, Дарио Николовски, потпиша меморандум за соработка со Центарот за развој и кариера “Колеги & Колешки”. Во следниот период заинтересирните студенти ќе може да присуствуваат на предавања...