ИНФОРМАЦИИ

За студенти

ЕДУКАЦИЈА

Курсеви за студенти

СПОРТ

Студентски попуст

МОЈ ДОМ

Пријави проблем, сподели идеја!

Домот „Гоце Делчев“ за летниот период ќе биде објавен на Booking.com

Мини кујна, нови кревети и душеци, нови плакари, нови прозорци и врати, опремени заеднички простории за одмор. Сето ова го има во сите четири згради-блокови кои го сочинуваат студентскиот дом „Гоце Делчев“, изграден по катастрофалниот земјотрес, а пуштен во употреба …

СТУДЕНТИТЕ ДОБИВААТ КОМЛЕТНО НОВИ И МОДЕРНО УРЕДЕНИ СОБИ ЗА ПРЕСТОЈ

Студентите на студентскиот дом Гоце Делчев добиваат комплетно нови и модерно уредени соби за престој. Со посветена работа кон проблемите – резултатите се можни. Па така, во изминатиов период како што претходно најавивме и го презентиравме предлог проектот, сега можеме …

Обезбедивме попуст за студентите за посета на курсеви, обуки и академии во Семос Едукација, Seavus Education and Development Center, Brainster и Creative Hub

Скопје 20.11.2019 –Државниот студентски дом – Скопје обезбеди нова поволност за студентите сместени во четирите студентски домови во Скопје. Станува збор за потпишување на меморандум за соработка со четири академии за неформално образование Семос Едукација, Сеавус Едукативен и Развоен Центар …

ОДБЕРЕТЕ ГИ НАШИТЕ ДОМОВИ

Наша цел е покрај сместување, да ви обезбедиме и одлична исхрана, грижа за здравјето, културно-забавни, спортско-рекреативни и други активности.

Право на сместување имате сите студенти кои ги исполнувате условите одредени од министерството за образование и наука.

 

Директор
Дарио Николовски

100
%
Пасија за успех
4
Студентски домови
3065
Капацитет на легла
67
Години на постоење

Информирани студенти

ДСД СКОПЈЕ
24 часа
Студентите секогаш имаат право да ги споделат нивните идеи и проблеми, да придонесат кон развојот и подобрувањето на студентските домови, а ние како надлежни должни сме да го испорачаме максимумот за нивните потреби.