Контакт информации

Службено лице за посредување со информации од јавен карактер

Орданчо Данев
тел. 075/263-678 | Е-маил: contact@dsdskopje.mk; dsc_sk@yahoo.com

Телефон

023 226 261

023 117 654

023 228 844

Е-маил

contact@dsdskopje.mk

Адреса

бул. ``Митрополит Теодосиј Гологанов`` 26б

Испратете ни порака

Вашите информации нема да бидат јавно објавени.

Биди во тек со сите новости! Остави ја твојата е-маил адреса.

Студентски домови

Работно време на управници: Понеделник - Петок (08:00-16:00)

ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ
бул. “Митрополит Теодосиј Гологанов” бб
тел. 023 226 261

СТИВ НАУМОВ
бул. “Александар Македонски” бб
тел. 023 226 261

КУЗМАН ЈОСИФОВСКИ – ПИТУ
бул. “Митрополит Теодосиј Гологанов” 26 б
тел. 023 226 261