Мој дом

Апликацијата „МОЈ ДОМ“ е алатка со која студентите можат да пријавуваат проблем или споделат идеја. Алатката овозможува пријавување на проблеми во било кое време од денот со повратна информација за негово решавање. „МОЈ ДОМ“ има за цел навремено решавање на посочените проблеми во сите студентски домови и олеснување на секојдневното функционирање во истите. Исто така, овозможува споделување идеи кои ќе бидат во интерес на потребите на студентите со можност истите да бидат прифатени.

Пријави проблем

Сподели идеја

Контакт

023 226 261

contact@dsdskopje.mk

бул. "Митрополит Теодосиј Гологанов" 26б